Reactie plaatsen

Reacties

Malu
2 jaar geleden

Vandaag ben ik voor het eerst bij Angelique geweest en ik ben echt blij verrast! Wat een kwaliteit, focus en onwijs mooi resultaat. Ik kan iedereen aanraden om naar Angelique te gaan voor gezonde en verzorgde nagels. You won't regret it!

Carmela Deenen
3 jaar geleden

Angelique verzorgd al jaren mijn nagels.
Zij verstaat haar vak en je kunt het niet zo gek bedenken of ze kan het.
Ze heeft bij mij altijd de vrijje hand, Want ze heeft altijd l leuke ideeën!!

Bianca
3 jaar geleden

Onlangs de workshop rubberbase bij Angelique gevolgd. Ze legt alles heel goed uit en neemt er de tijd voor. Ook is ze heel geduldig. Ik heb er veel van geleerd en ging met een mooi eindresultaat de deur uit. Eerste certificaat in the pocket!

Carla
3 jaar geleden

Ik heb meerdere cursussen gevolgd bij Angelique.
Nu ik zelf aan het begonnen ben kan ik nog steeds met vragen bij haar terecht. Super fijn dat ze me blijft ondersteunen.

Nicole Schlooz
4 jaar geleden

Ik kom al ong 3 jaar bij Angelique in de salon en ben zeer tevreden. Zelf ben ik een nagel bijter en elke keer weer kan Angelique toch iets heel moois te maken van mijn aangeknabbelde nagels! Zij doet dit professioneel, met plezier en pijnloos! Voor mij ook zeer belangrijk! Ik kan deze salon echt aanbevelen!

Janine en Mirjam
4 jaar geleden

Mijn moeder en ik zijn erg tevreden over de nagels. Elke keer weer een mooi resultaat waar je een paar weken plezier van hebt. 👌💅

Annemarieke Custers
4 jaar geleden

Angelique verzorgd al jaren mijn nagels. Heb daarvoor heel wat verschillende styliste geprobeerd en heb de gekste dingen gezien. Zij verstaat haar vak en je kunt het niet zo gek bedenken of ze kan het.

Esra Lommen
4 jaar geleden

Ik ben nog niet zo heel lang klant, maar de eerste keer dat ik daar was vergeet ik nooit meer! Ik was zo blij met mijn mooie nagels dat ik sinds dien niet meer ergens anders naar toe wou gaan. Dus ik heb nog NOOIT meegemaakt dat het er niet uitzag! ze werkt ook heel secuur & netjes. Als je niet weet wat je wilt met je nagels wilt denkt ze met je mee dat vind ik heel fijn. Want ze heeft altijd zoveel leuke ideeën!!
Ben blij dat ik hier klant ben & zou ook geen andere nagelstyliste willen als ik eerlijk mag zijn!

Klantvriendelijk is ze zeker! Ze vind het fijn als klanten tevreden de deur uitgaan! Daar doet ze het voor & dat merk je echt!

Kimberley Bouten
4 jaar geleden

Kom al een paar jaar met veel tevredenheid bij Angelique. Worden altijd mooie nagels afgeleverd waar ik zeer tevreden over ben.🙂

Kim Mulder
4 jaar geleden

Ik kom al jaren bij Angelique. Altijd vriendelijke service en een goede kwaliteit product, waar ik weken plezier van heb!