Welkom op mijn website Costum Nails!

Ik ben een gecertificeerde nagelstyliste met ruim 22 jaar ervaring, u kunt bij mij terecht voor uw nagels maar ook opleidingen en trainingen. Heeft u interesse om een opleiding of workshop te volgen, kunt u contact met mij opnemen voor de mogelijkheden en tarieven. Ik heb een officieel Nagelstudio aan huis op de begane grond, deze is tevens met rolstoel te bereiken.

K.V.K. nr. 64262030

Graag even lezen alvorens u een afspraak wilt maken !

*Alle afspraken voor het plaatsten van Biab, Gelnagels en Acryl/Acrylgel is vanaf 16 jaar een ouder. Of met ouderlijke toestemming die met een formulier moet worden ingevuld. 

*Afspraken dienen 24 uur van te voren worden verplaatst of geannuleerd te worden, anders worden de kosten van de geplande behandeling in rekening gebracht omdat er in deze gereserveerde tijd ook een andere klant had kunnen komen .

*U kunt alleen afspraken voor uzelf maken of reserveren, niet voor iemand anders.

*Gelieve uw handen voor uw afspraak niet in te cremen.

*Laat het liefst vooraf weten wat u wilt zodat we gelijk kunnen beginnen en geen tijd te kort komen i.v.m. andere klanten na u .

*Bij meer dan 15 minuten te laat zonder bericht komt uw afspraak te vervallen en word er €35,- in rekening gebracht voor de gereserveerde tijd en dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden.

*Bij een no show, dus zonder afmelding betaald u de volledige geplande afspraak voor de gemiste afspraak voordat ik weer een plek voor u reserveer. Dit voor de verloren tijd in welke ik ook een andere klant van dienst had kunnen zijn .Dit bedrag dient binnen 3 dagen betaald te zijn.

*GEEN honden of kinderen mee naar de salon dat leid zowel mij als u af en kunt u niet genieten van uw ontspannen behandeling

*Geen derden meenemen naar de salon! Tenzij het in overleg is !

*U kunt in de salon d.m.v. een betaalverzoek betalen !

*Van 7:00 tot 18:00 uur bereikbaar van ma t/m vrij en za tot 12:00 op Facebook, app en telefonisch

Voor vragen of een afspraak kunt u mij telefonisch bereiken of een bericht sturen!

Tot snel bij Costum Nails